digisofter® is voor je huid gezonder

Over de digisofter waterontharder

De leiding met kalkvrij water

Wij zijn digisofter waterontharders en ons doel is om met onze hoogwaardige waterontharders een betrouwbare, energiezuinige en duurzame oplossing te creëren die jouw leven gemakkelijker maakt! We gebruiken de nieuwste technologieën om onze producten te ontwikkelen en te produceren, zodat ze aan de hoogste standaarden voldoen.

Onze waterontharders worden getest en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat ze de beste prestaties leveren. We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot schoon, veilig drinkwater, dus we staan altijd klaar om onze klanten met advies en service te helpen. Daarom geven wij onze klanten na aanschaf en registratie van de waterontharder 1 jaar gratis all-in garantie cadeau!

Onze installateurs staan altijd klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. digisofter is onderdeel van Fegon Waterbehandeling. Ons bedrijf is gevestigd in Alblasserdam waar wij met een prachtig team hard werken om echt een verschil kunnen maken in de manier waarop mensen toegang hebben tot schoon drinkwater.

All-in garantie

All-in garantie

Na aanschaf van de digisofter waterontharder, raden wij aan deze te laten registreren door jouw installateur of doe het zelf via www.fegon.nl. Door registratie ontvang je één jaar gratis all-in garantie.  Na het eerste jaar jaar wordt er contact met je opgenomen voor het jaarlijks onderhoud. Wanneer je interesse hebt in het jaarlijks onderhoud komt onze monteur bij jou in de buurt langs. Hiermee verleng je automatisch de all-in garantie met een jaar tot een maximum van 10 jaar. 

Daarnaast ontvang je 24 maanden wettelijke fabrieksgarantie.

> 30.000 tevreden klanten

> 30.000 tevreden klanten

Heeft u interesse in een digisofter waterontharder? Gefeliciteerd, duizenden andere gingen je voor! We krijgen dagelijks complimenten voor onze manier van werken en regelmatig worden we herinnerd aan de fijne manier van werken van onze monteurs. Bij problemen zijn wij telefonisch bereikbaar en wordt je zorgvuldig geholpen door onze vakkundige collega’s van de technische support.

Kwaliteit boven kwantiteit

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij van digisofter vinden kwaliteit zeer belangrijk, onze waterontharders worden daarom gemaakt van de beste materialen en gaan zelden tot nooit kapot. Heb je toch een probleem met jouw waterontharder? Twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om je te helpen!

Offerte aanvragen

Meer informatie over de waterontharder? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
 

Via onderstaand formulier kan je snel en eenvoudig aangeven in welke waterontharder je interesse hebt! Binnen 72 uur ontvang je de offerte in jouw mailbox!

Welk product past bij mij?