Voordelen waterontharder

digisofter zorgt voor een heerlijke smaak
digisofter zorgt voor een zachtere huid
digisofter zorgt voor minder kalkaanslag
digisofter zorgt voor een langere levensduur van uw apparaten
digisofter zorgt voor een heerlijke smaak

De mensen die bij ons een digisofter hebben aangeschaft vertellen vaak dat het water lekkerder smaakt dan eerst. Hoewel je smaak iets persoonlijk is kunnen we wel zeggen dat over het algemeen zacht water lekkerder is.
Ook bij koffie en thee merk je duidelijk verschil tussen hard en zacht water. Bij koffie zullen de aroma's zich beter ontwikkelen en dat levert een aangename geur en smaak op. Bij thee zorgt zacht water voor een minder bittere smaak en een heldere kleur.

digisofter zorgt voor een zachtere huid

Mensen met eczeem, psoriasis of en droge huid zijn vaak gevoeliger voor kalk. Wanneer je een digisofter hebt kan je de eerdergenoemde huidklachten verminderen omdat de digisofter ervoor zorgt dat het water kalkvrij wordt. Ook als je geen huidklachten hebt zal tijdens het douchen en wassen de voordelen van zacht water ervaren. Je huid wordt minder snel droog en je hoeft minder shampoo en zeep te gebruiken.

digisofter zorgt voor minder kalkaanslag

Wordt u ook zo moe van het altijd maar moeten verwijderen van kalkaanslag? Dan is digisofter de oplossing. Kalk is de meeste hardnekkige vorm van aanslag. Dat is met een ontharder niet meer aanwezig en je hoeft dus minder en minder hard te poetsen. Kalk zorgt in jouw apparatuur voor schade. Deze schade wordt aangebracht op verwarmingselementen en verstopt leidingen. Door een waterontharder is dit niet langer van toepassing. Denk bijvoorbeeld aan een waterkoker, wasmachine, koffiemachine en vaatwasser.

digisofter zorgt voor een langere levensduur van uw apparaten

Door het gebruik van kalkvrij water gaat u kalkafzetting in uw huishoudelijke apparaten tegen. Dit voorkomt dat deze apparaten niet optimaal functioneren, meer stroom verbruiken en een kortere levensduur hebben! Door de aanschaf van een waterontharder gaan uw apparaten tot 30% langer mee!Onze best verkochte producten

Bekijk alle producten

digisofter DS-1200 HE PLUS

Jaarverbruik tot ca. 250 m3

digisofter DS-900

Jaarverbruik van ca. 190 m3

digisofter DS-500

Jaarverbruik van ca. 104 m3Offerte aanvragen

Meer informatie over de waterontharder? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
 

Via onderstaand formulier kan je snel en eenvoudig aangeven in welke waterontharder je interesse hebt! Binnen 72 uur ontvang je de offerte in jouw mailbox!

Welk product past bij mij?