digisofter® de leiding met kalkvrij water

Welkom bij jouw digisofter specialist, De Lange Montage in Winschoten

de leiding met kalk-vrij water

Heb je last van hard water? Dan ben je bij De Lange Montage aan het juiste adres!

De Lange Montage biedt een breed assortiment aan waterontharders die jouw waterkwaliteit verbeteren, zodat jij kunt genieten van een duurzaam huis! Door het gebruik van een digisofter waterontharder zul je vele voordelen ervaren zoals:

  • geen kalkaanslag,
  • een heerlijke smaak van koffie en thee
  • een zachte huid,
  • langere levensduur van huishoudelijke apparaten.

De De Lange Montage installateurs staan klaar je te assisteren bij het selecteren van de juiste waterontharder voor jouw situatie! Vraag een offerte aan via onderstaande button!

Het water smaakt lekkerder

Het water smaakt lekkerder

De mensen die via De Lange Montage een digisofter waterontharder hebben aangeschaft, vertellen dat zij het water lekkerder vinden smaken dan voorheen. Het water is zachter waardoor deze lekkerder smaakt. Bij thee en koffie is het verschil goed te merken. De aroma’s kunnen zich namelijk beter ontwikkelen waardoor er een aangename geur en smaak ontstaat!

Apparaten blijven langer mooi

Apparaten blijven langer mooi

Kalk zorgt voor schade in jouw apparaten. Het verstopt de leidingen en hecht zich aan de verwarmingselementen. Een waterontharder via De Lange Montage haalt de kalk uit het water waardoor jouw apparaten ongedeerd blijven en een langere levensduur krijgen! Zo heb je langer plezier van jouw aankopen.

Gezonder voor de huid

Gezonder voor de huid

Huidproblemen worden verminderd door de aanschaf van een digisofter waterontharder via De Lange Montage. Het zachte water wat dan door jouw leidingen stroomt, is ontdaan van kalk. Dit is goed voor de huid. Kalk zorgt voor irritatie wat leidt tot rode plekken, een droge huid en veel jeuk. Dit is na aanschaf verleden tijd!

Over digisofter waterontharder specialist De Lange Montage

Levering en installatie tot in de puntjes verzorgd!

De Lange Montage is jouw digisofter waterontharder specialist in Winschoten! Met hun expertise helpen zij jou om de perfecte keuze te maken. Daarvoor wordt rekening gehouden met jouw huishouden en jouw waterverbruik. Vraag gerust een offerte aan of neem contact op.

Als je de perfecte waterontharder hebt uitgekozen en akkoord bent gegaan met de offerte wordt er een datum afgesproken voor levering en installatie bij jouw thuis. Deze wordt tot in de puntjes verzorgd!

Na installatie wordt de waterontharder door De Lange Montage aangemeld voor 1 jaar All-in garantie. Mocht er dan een storing zich voordoen? Dan wordt deze kosteloos verholpen!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met De Lange Montage via onderstaande gegevens of via de offerte aanvraag.

De best verkochte producten van De Lange Montage

Bekijk alle producten

digisofter DS-1200 HE PLUS

Jaarverbruik van ca. 250 m3

digisofter DS-900 HE

Jaarverbruik van ca. 190 m3

digisofter DS-500

Jaarverbruik van ca. 104 m3

Offerte aanvragen bij De Lange Montage
 

Wil je meer informatie over welke waterontharder bij jou past en/of een prijsopgave? Vul jouw gegevens in en er wordt binnen 72 uur contact opgenomen!
 
Postadres

Brederolaan 2a
9673 GN Winschoten
06 25 09 28 08
info@delangemontage.nl

KVK: 2088714

Welk product past bij mij?